Vrouw krijgt schrik van haar leven

zaterdag 31 december 2016

Wijk en Aalburg - Aalburg Een vrouw heeft vrijdagavond de schrik van haar leven gekregen. Toen ze in haar auto stapte, stapte er op het zelfde moment een gemaskerde man naast haar in. Ze stapte weer uit en rende weg.

Om vrijdag 30 december 2016 om 21.30 uur kwam er bij het Operationeel Centrum een melding binnen van een vrouw vanaf de Parallelweg dat een gewapende man die bij haar in de auto was gestapt. Verschillende surveillance-eenheden spoedden zich naar de parkeerplaats waar de auto stond. Eén surveillance-eenheid maakte contact met de aangeefster. Die verklaarde dat ze, samen met twee collega’s, de supermarkt had afgesloten waar ze die avond gewerkt hadden. Ze was naar haar auto gelopen om naar huis te gaan. Op het moment dat ze haar auto startte werd het portier van de bijrijdersplaats geopend. Er stapte een gemaskerde man in die naast haar ging zitten. Ze zag dat hij een vuurwapen in zijn hand had. Ze bedacht zich geen moment, pakte haar sleutels uit het contactslot en maakte dat ze wegkwam. Ze rende naar haar collega’s toe en met z’n drieën zijn ze naar een benzinestation gerend. Daar is de politie gebeld. Een zoekactie naar de verdachte leverde niets op. De vrouw heeft op het bureau aangifte gedaan.

Getuigen of mensen die iets van dit misdrijf afweten worden dringend verzocht dit te melden

- via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden,

- via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006),

- anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M,

- via het Team Criminele Inlichtingen in een vertrouwelijk gesprek 079-3458999

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Nieuwaal | 112 alarmeringen Nieuwaal | Goedkoop Tanken in Nieuwaal | Supermarkten in Nieuwaal | Weerbericht Nieuwaal