Handelaren beroofd door nepagent

woensdag 26 februari 2014

Vuren - Dinsdag aan het einde van de ochtend werden twee mannen uit Polen beroofd door een man die zich voordeed als nepagent. De beroving vond plaats op de Landscheiding in Vuren. De politie is op zoek naar getuigen.

De twee mannen, een vader met zijn zoon waren voornemens om eentruck te kopen bij een bedrijf in Vuren. Nadat ze bij het bedrijf waren wezenkijken reden ze nog even naar een andere locatie waar trucks stonden. Op wegdaar naar toe werden zij door de twee inzittenden van een zwarte Mercedesgesommeerd om hen te volgen. Even verderop op de Landscheiding stoppen beideauto?s. De bijrijder stapt uit de Mercedes en doet zich voor als agent en laateen soort van legitimatiebewijs zien.

Geld

Hij vraagt vervolgens in het Engels en later in het Duits of zegeld of drugs bij zich hebben en als dat zo is of ze dit willen laten zien. Envan de Poolse mannen zegt dat hij geld bij zich heeft en laat dit zien. Intussenheeft de bestuurder van de Mercedes de auto gedraaid. De bijrijder pakt het geldaf en rent hiermee naar de gereedstaande auto. Vervolgens rijden de twee methoge snelheid weg. Het kenteken van de Mercedes had mogelijk de volgendeletter-cijfercombinatie 45-NT-??

Signalement van de bijrijder

Ongeveer 1.85 langNormaal postuurTussen de 30 en 35 jaarSpijkerbroekBruine jasBruin baseballpetjeGetuigen

De bestuurder van een zilverkleurige auto die in deLandscheiding stond en er niet voorbij kon, heeft vermoedelijk gezien wat erzich voordeed. De politie zou graag met deze man in contact komen.

Ook roept de politie andere getuigen op die mogelijk wat gezien hebben ofinformatie hebben die kan leiden tot de aanhouding van deze mannen. De politieis te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniemmeldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem optelefoonnummer 0800-7000.2014019208

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Nieuwaal | 112 alarmeringen Nieuwaal | Goedkoop Tanken in Nieuwaal | Supermarkten in Nieuwaal | Weerbericht Nieuwaal